Enter your keyword

ALEKSANDRA SRBLJANOVIQ - ASISTENT I PROGRAMIT

Aleksandra Srbljanoviq lindi në Plevle. Ajo diplomoi në Universitetin e Malit të Zi dhe më pas punoi si praktikante në Qendrën e Sigurisë në Plevle.

Ajo fitoi përvojën e saj të parë në sektorin e OJQ-ve duke vullnetarizuar në Shtëpinë e Sigurtë të Grave “Bona Fide” në Pljevlja, duke ofruar ndihmë për gratë dhe fëmijët viktima të dhunës, si dhe për refugjatët nga Siria dhe vende të tjera.

Pas kësaj, ajo ishte e angazhuar në disa projekte si koordinatore apo asistente.

I adhuron filmat dhe librat.