• LAJME NGA SHLD

    Fundjavën e kaluar (28-30 tetor) në Mostar është mbajtur seminari i alumnistëve mbi "gazetarinë e Lirë dhe të pavarur në një shoqëri demokratike". Pjesëmarrësit e seminarit ishin përfaqësues të partive politike dhe gazetarët e kompanive më të mëdha të mediave që veprojnë në Mal të Zi. Read More
  • ”MË INTERESON”- MUJOR RAPORTI MBI MONITORIMIN E FUSHATËS ZGJEDHORE

    AQ ka publikuar raportin e dytë mujor mbi monitorimin e fushatës zgjedhore për zgjedhjet parlamentare të vitit 2016. Read More
  • 1
  • 2
logo-yihr white logo-35mm white logo-e-balkan white logo-upr

Kontaktet

Adresa: Rruga Studentska, nr. 21/a
               81000 Podgoricë, Mali i Zi
Tel/fax: +382 20 513 687
E-mail: office@gamn.org

Hartë