Aleansa Qytetare

 • AZILI NË TOKËN E TË PËRNDJEKURËVE

  Mali i Zi me vite përpiqet që të jetë një lider rajonal në drejtim të promovimit të të drejtave të personave LGBT. Nëse pyeten ata që punojnë në këtë fushë, pakënaqësia me kushtet është një qëndrimit pothuajse unik. Rruga është me gunga, e me plotë pengesa, dhe pothuajse as nuk ka filluar. Read More
 • DIALOGU ME BASHKËSINË NDËRKOMBËTARE

  Shkolla e Leadershipit Demokratik të mërkurën me 14 qershor në "Centre Ville" në Atlas Capital Center, organizon një ngjarje një-ditore për pjesëmarrësit e gjeneratës të XV dhe alumnistët e Shkollës. Read More
 • E-DEMOKRACIJA NË MAL TË ZI

  Diskriminimi gjatë punësimit OJQ "35mm", anëtare e Aleancës qytetare sot nis projektin "E-demokracija në Mal të Zi" me qëllim të informimit të qytetarëve mbi problemet në shoqëri, ndërtimin e identitetit qytetar dhe ndërgjegjsimin e individit, si dhe pjesëmarrja e tyre aktive në zgjidhjen e ndryshimeve shoqërore. Read More
 • 1
 • 2
 • 3

MBËSHTETJE ALEANCA QYTETARE

Bashkangjity

Aleanca qytatare ju fton të na bashkoheni me qëllim që në mënyrën më të mirë të kontribuoni në ndërtimin e shoqërisë civile dhe demokratike të bazuar në sundimin e ligjit.

GA dëshiron të kontribuojë në krijimin e shoqërisë civile dhe demokratike përmes ndërtimit të kapaciteteve dhe përkrahjes së iniciativave civile, mbrojtjen dhe promovimin e të drejtave të njeriut dhe kontrollimin e punës së institucioneve shtetërore.

Vlerat tona janë e vërteta, drejtësia, paqa, toleranca, përgjegjësia, barazia, puna ekipore, aktivizmi, transparenca, të mësuarit e vazhdueshëm dhe bashkëpunimi.

Ju mund të na ndihmoni:
1. Duke dërguar idetë, komentet, sugjerimet në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
2. Duke u paraqitur si volenterë në programet tona:

 

Kontribo 

Kontribuoni dhe kështu të mbështetni luftën në sundimin e ligjit dhe të drejtën e njeriut nëpërmjet programeve tona dhe bëhuni partner i Aliancës Qytetare.

Çdo kontribut i juaji është i rëndësishëm dhe paraqet një motivacion më shumë për punën tonë të mëtejshme.

Kontributet mund t’i paguani siç është cekur më poshtë.

1. Tranfertë bankare

Kontributin monetar mund ta paguni në mënyrë klasike me transfer bankar në llogarinë devizore të OJQ Alianca Qytetare. Udhëzimet për pagesën në llogarinë devizore GA mund ta shkarkoni këtu.

2. Kartë krediti

Mund të paguani me kartë krediti (Visa dhe Master Card) në llogarinë e Aleancës Qytetare. Pagesa me Kartë krediti është absolutisht e sigurtë dhe bëhet përmes qendrës së NLB Montrenegro Banka AD Podgoricë. Për të paguar kontributin tuaj me anë të kartës së kreditit ju lutemi klikoni këtu.

Hidhni një sy

LAJMET E FUNDIT

LAJMET MË TË LEXUARA

TAGS

baner-nabavke-1 white  baner-part-1
 PROKURIMET    PJESËMARRJA NË GRUPET PUNUESE
logo-yihr white logo-35mm white logo-e-balkan white logo-upr

Kontaktet

Adresa: Rruga Studentska, nr. 21/a
               81000 Podgoricë, Mali i Zi
Tel/fax: +382 20 513 687
E-mail: office@gamn.org

Hartë