Aleansa Qytetare

 • AZILI NË TOKËN E TË PËRNDJEKURËVE

  Mali i Zi me vite përpiqet që të jetë një lider rajonal në drejtim të promovimit të të drejtave të personave LGBT. Nëse pyeten ata që punojnë në këtë fushë, pakënaqësia me kushtet është një qëndrimit pothuajse unik. Rruga është me gunga, e me plotë pengesa, dhe pothuajse as nuk ka filluar. Read More
 • DIALOGU ME BASHKËSINË NDËRKOMBËTARE

  Shkolla e Leadershipit Demokratik të mërkurën me 14 qershor në "Centre Ville" në Atlas Capital Center, organizon një ngjarje një-ditore për pjesëmarrësit e gjeneratës të XV dhe alumnistët e Shkollës. Read More
 • E-DEMOKRACIJA NË MAL TË ZI

  Diskriminimi gjatë punësimit OJQ "35mm", anëtare e Aleancës qytetare sot nis projektin "E-demokracija në Mal të Zi" me qëllim të informimit të qytetarëve mbi problemet në shoqëri, ndërtimin e identitetit qytetar dhe ndërgjegjsimin e individit, si dhe pjesëmarrja e tyre aktive në zgjidhjen e ndryshimeve shoqërore. Read More
 • 1
 • 2
 • 3

LAJME NGA SHLD

Fundjavën e kaluar (28-30 tetor) në Mostar është mbajtur seminari i alumnistëve mbi "gazetarinë e Lirë dhe të pavarur në një shoqëri demokratike". Pjesëmarrësit e seminarit ishin përfaqësues të partive politike dhe gazetarët e kompanive më të mëdha të mediave që veprojnë në Mal të Zi.

Nga 7 deri në 9 nëntor 20 përfaqësues të Shkollës së Lidershipit Demokratik do të marrin pjesë në Forumin Botëror për Demokraci 2016 në Strasburg. Forumi organizohet këtë vit me temë "Demokracia dhe Barazia: A është arsimimi i rëndësishëm?".

SHLD me 23 nëntor në "Hilton" në Podgoricë të organizojë një konferencë dedikuar luftës kundër korrupsionit në Mal të Zi, si dhe sfidat në bashkëpunim në mes të institucioneve në këtë fushë. Ngjarja i dedikohet ne rralle të parë alumnistëve të Shkollës, por është e hapur edhe për palët e tjera të interesuara.

Për më shumë informacion në lidhje me këto ngjarje, vizitoni faqen e internetit (www.sdr.gamn.org) ose FB faqen e SHLD.

Hidhni një sy

LAJMET E FUNDIT

LAJMET MË TË LEXUARA

TAGS

baner-nabavke-1 white  baner-part-1
 PROKURIMET    PJESËMARRJA NË GRUPET PUNUESE
logo-yihr white logo-35mm white logo-e-balkan white logo-upr

Kontaktet

Adresa: Rruga Studentska, nr. 21/a
               81000 Podgoricë, Mali i Zi
Tel/fax: +382 20 513 687
E-mail: office@gamn.org

Hartë