Aleansa Qytetare

  • „ROMA PRIDE“

    OJQ Aleanca Qytetare (AQ) realizoi dje, me 1 tetor, aktivitetin "Biblioteka e Gjallë" në kuadër të Lëvizjes Evropiane Antiraciste (EGAM http://www.egam.eu) "Roma Pride", në bashkëpunim me OJQ Rinia rome, Qendrën për Tranzicionin Demokratik (CDT) dhe Organizatën Rinore të romëve "Ecni me ne - Phiren amenca". Read More
  • Forcimi i përgjegjësive të grave dhe të rinjve në jetën publike dhe politike

    Një seminar i përbashkët i Shkollës së Lidershipit Demokratik dhe Shkollës së Studimeve Politike të Këshillit të Evropës nga Bosnja dhe Hercegovina do të organizohet në hotelin "Palas" në Petrovac nga data 6-8 tetor. Read More
  • 1
  • 2

DIALOGU ME BASHKËSINË NDËRKOMBËTARE

Shkolla e Leadershipit Demokratik të mërkurën me 14 qershor në "Centre Ville" në Atlas Capital Center, organizon një ngjarje një-ditore për pjesëmarrësit e gjeneratës të XV dhe alumnistët e Shkollës.

Ngjarja e titulluar "Dialogu me bashkësinë ndërkombëtare", është konceptuar në formën e dy paneleve në temën e integrimit në NATO dhe BE. Në panelin e parë do të jetë ambasadori i Gjermanisë në Mal të Zi z. Hans Günther Mattern dhe do të flasë në temën "Dialogu me BE-në: Sfidat e Malit të Zi në procesin e integrimit efektiv". Paneli i dytë mysafir do të jetë ambasadorja amerikane në Mal të Zi znj. Margaret Ann Uyehara e cila do të flas për dialogun me NATO-n: Obligimet e Malit të Zi pas anëtarësimit në NATO.

Ngjarja e planifikuar është e mbyllur për publikun.

Agjenda është në dispozicion këtu.

Hidhni një sy

LAJMET E FUNDIT

LAJMET MË TË LEXUARA

TAGS

baner-nabavke-1 white  baner-part-1
 PROKURIMET    PJESËMARRJA NË GRUPET PUNUESE
logo-yihr white logo-35mm white logo-e-balkan white logo-upr

Kontaktet

Adresa: Rruga Studentska, nr. 21/a
               81000 Podgoricë, Mali i Zi
Tel/fax: +382 20 513 687
E-mail: office@gamn.org

Hartë