Aleansa Qytetare

 • „ROMA PRIDE“

  OJQ Aleanca Qytetare (AQ) realizoi dje, me 1 tetor, aktivitetin "Biblioteka e Gjallë" në kuadër të Lëvizjes Evropiane Antiraciste (EGAM http://www.egam.eu) "Roma Pride", në bashkëpunim me OJQ Rinia rome, Qendrën për Tranzicionin Demokratik (CDT) dhe Organizatën Rinore të romëve "Ecni me ne - Phiren amenca". Read More
 • Forcimi i përgjegjësive të grave dhe të rinjve në jetën publike dhe politike

  Një seminar i përbashkët i Shkollës së Lidershipit Demokratik dhe Shkollës së Studimeve Politike të Këshillit të Evropës nga Bosnja dhe Hercegovina do të organizohet në hotelin "Palas" në Petrovac nga data 6-8 tetor. Read More
 • 1
 • 2

PËR NE

Vizioni

Mali i Zi është një shoqëri civile dhe demokratike e bazuar në sundimin e ligjit, një anëtare e plotë e Bashkimit Evropian.

Mali i Zi po zhvillohet si një shoqëri e qytetarëve aktiv dhe të informuar, ndërsa institucionet shtetërore funksionojnë në përputhje me regulloret pozitive të legjislacionit në fuqi, me qëllim të arritjes së interesit publik..

 

Misioni

Aleance Qytetare (AQ) në mënyrë efikase dhe kualitative kontribuon në krijimin e një shoqërie civile demokratike duke fuqizuar kapacitetet dhe mbështetjen për nismat e qytatarëve, mbrojtjen dhe promovimi n e të drejtave të njeriut dhe kontrollin e punës së institucioneve shtetërore.

 

Vlerat

E vërteta, drejtësia, paqja, toleranca, përgjegjësia, barazia, puna ekipore, aktivizmi, transparenca, të mësuarit e vazhdueshëm dhe bashkëpunimi.

 

Ekipi i AQ-së

Këshilli i AQ

 • Gordana Gjuroviq
 • Ollivera Komar
 • Branisllav Radulloviq
 • Xhemal Peroviq
 • Vedran Dzihiq

 

Bordi i drejtorave

 

Bordi mbikqyrës

 • Marijana Camoviq
 • Sead Sadikoviq
 • Zoran Zhivkoviq

 

Bashkëpunëtorët

 • Avokat: Alleksandar Kovaçeviq

 

Monitorët

 • Drazhen Gjuraskoviq
 • Zorka Vujiçiq
 • Mellisa Kapetanoviq
 • Sandra Gjonoviq
 • Drazhen Petriq
 • Allmir Çausheviq
 • Emrah Jefkaj
 • Nada Llabudoviq-Softiq
 • Ivana Erakoviq

Hidhni një sy

LAJMET E FUNDIT

LAJMET MË TË LEXUARA

TAGS

baner-nabavke-1 white  baner-part-1
 PROKURIMET    PJESËMARRJA NË GRUPET PUNUESE
logo-yihr white logo-35mm white logo-e-balkan white logo-upr

Kontaktet

Adresa: Rruga Studentska, nr. 21/a
               81000 Podgoricë, Mali i Zi
Tel/fax: +382 20 513 687
E-mail: office@gamn.org

Hartë