Građanska alijansa

 • KONKURS ZA XVI GENERACIJU ŠDR

  Škola demokratskog rukovođenja poziva zainteresovane kandidate/kinje da se prijave za učešće u godišnjem programu ŠDR-a u 2018. godini. Read More
 • ANALIZA PRIMJENE ETIČKIH KODEKSA TUŽILACA,SUDIJA I POLICIJE

  Građanska alijansa je uradila analizu primjene Etičkih kodeksa državnih tužilaca, sudija i policije. Read More
 • POTRAGOM ZA LJUDSKIM PRAVIMA SVE DO BERLINA

  U znak obilježavanja Međunarodnog dana ljudskih prava, Građanska alijansa, u saradnji sa institucijom Zaštitnika ljudskih prava i sloboda Crne Gore i Delegacijom Evropske unije u Crnoj Gori, organizuje Potragu za ljudskim pravima za srednjoškolce/ke i njihove nastavnike/ce, koja će biti realizovana u Podgorici 7. decembra 2017. godine sa početkom u 10 časova u prostorijama EU Info centra. Read More
 • 1
 • 2
 • 3

NAJAVA IV MODULA ŠKOLE DEMOKRATSKOG RUKOVOĐENJA

Škola demokratskog rukovođenja će u Norveškoj (Oslo, Lilehamer) u periodu od 11-18. maja, organizovati IV modul za svoju XI generaciju Škole pod nazivom „Odgovorne institucije“.

Nakon prva tri modula posvećena evropskim procesima, vladavini prava i ljudskim pravima u Crnoj Gori, učesnici nove generacije će ovog puta imati priliku da čuju predavanja na teme kao što su snaga i nezavisnost demokratskih institucija na lokalnom i nacionalnom nivou i na licu mjesta se upoznaju sa njima. Prva 3 dana modula učesnici će provesti u Lilehameru u Nansen akademiji gdje će imati priliku da čuju predavanja o političkom sistemu Norveške i njenom unutrašnjem uređenju. Ostatak modula posvećen je posjetama institucija u Oslu, među kojima su Parlament, Norveška kuća mira kao i susret sa Konzervativnom partijom.

Više informacija o Školi možete naći na www.sdr.gamn.org, a za detaljnije informacije se možete obratiti na 069/521-039 ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pogledajte

POSLJEDNJE NOVOSTI

NAJČITANIJE

TAGOVI

logo-yihr white logo-35mm white logo-e-balkan white logo-upr

Kontakt

Adresa: Studentska ulica, br. 21/a
               81000 Podgorica, Crna Gora
Tel/fax: +382 20 513 687
E-mail: office@gamn.org

Mapa