Građanska alijansa

 • KONKURS ZA XVI GENERACIJU ŠDR

  Škola demokratskog rukovođenja poziva zainteresovane kandidate/kinje da se prijave za učešće u godišnjem programu ŠDR-a u 2018. godini. Read More
 • ANALIZA PRIMJENE ETIČKIH KODEKSA TUŽILACA,SUDIJA I POLICIJE

  Građanska alijansa je uradila analizu primjene Etičkih kodeksa državnih tužilaca, sudija i policije. Read More
 • POTRAGOM ZA LJUDSKIM PRAVIMA SVE DO BERLINA

  U znak obilježavanja Međunarodnog dana ljudskih prava, Građanska alijansa, u saradnji sa institucijom Zaštitnika ljudskih prava i sloboda Crne Gore i Delegacijom Evropske unije u Crnoj Gori, organizuje Potragu za ljudskim pravima za srednjoškolce/ke i njihove nastavnike/ce, koja će biti realizovana u Podgorici 7. decembra 2017. godine sa početkom u 10 časova u prostorijama EU Info centra. Read More
 • 1
 • 2
 • 3

PREDSTAVLJANJE IZVJEŠTAJA O STAVOVIMA SUDIJA, TUŽILACA I GRAĐANA O STANJU U PRAVOSUĐU

Obavještavamo vas da će Građanska alijansa u srijedu, 20. decembra sa početkom u 11h u svojim prostorijama u Studentskoj ulici, Lameli 21/a, st.br. 5, u saradnji sa Udruženjem sudija i Udruženjem državnih tužilaca predstaviti izvještaj o stavovima sudija, tužilaca i građana o stanju u pravosuđu.

Na prezentaciji će govoriti gđa Hasnija Simonović, predsjednica Udruženja sudija Crne Gore, gdin Veselin Vučković, predsjednik Udruženja državnih tužilaca i gdin Zoran Vujičić, koordinator programa vladavine prava GA.

Pozivamo sve zainteresovane da otprate prezentaciju.

Ukoliko imate pitanja možete se obratiti na broj telefona 020 513687 ili na mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

S poštovanjem,
Zoran Vujičić

Pogledajte

POSLJEDNJE NOVOSTI

NAJČITANIJE

TAGOVI

logo-yihr white logo-35mm white logo-e-balkan white logo-upr

Kontakt

Adresa: Studentska ulica, br. 21/a
               81000 Podgorica, Crna Gora
Tel/fax: +382 20 513 687
E-mail: office@gamn.org

Mapa