Građanska alijansa

 • KONKURS ZA XVI GENERACIJU ŠDR

  Škola demokratskog rukovođenja poziva zainteresovane kandidate/kinje da se prijave za učešće u godišnjem programu ŠDR-a u 2018. godini. Read More
 • ANALIZA PRIMJENE ETIČKIH KODEKSA TUŽILACA,SUDIJA I POLICIJE

  Građanska alijansa je uradila analizu primjene Etičkih kodeksa državnih tužilaca, sudija i policije. Read More
 • POTRAGOM ZA LJUDSKIM PRAVIMA SVE DO BERLINA

  U znak obilježavanja Međunarodnog dana ljudskih prava, Građanska alijansa, u saradnji sa institucijom Zaštitnika ljudskih prava i sloboda Crne Gore i Delegacijom Evropske unije u Crnoj Gori, organizuje Potragu za ljudskim pravima za srednjoškolce/ke i njihove nastavnike/ce, koja će biti realizovana u Podgorici 7. decembra 2017. godine sa početkom u 10 časova u prostorijama EU Info centra. Read More
 • 1
 • 2
 • 3

REAGOVANJE GA POVODOM NAPADA NA NOVINARKU “DAN-A”

Taman kada pomislimo da gore ne može da bude, kao na traci se ređaju napadi, zastrašivanja i ataci na novinare i imovinu medija u Crnoj Gori.

Za posljednji u nizu, uvjereni smo - odgovornost snose oni koji su kreirali klimu u kojoj su novinari legitimne mete za ispoljavanje nezadovoljstva ili frustracija uslijed njihovog izvještavanja, nadalje će je snositi oni koji ne otkriju počinioce. A oba faktora - izvršna i zakonodavna vlast - su dobila mandat da razvijaju demokratiju, i građane štite od onih koji pravdu uzimaju u svoje ruke. Stoga, evo još jednog šamara svima onima koji se drznu da pomisle da stvari mogu i moraju ići nabolje. A to su zapravo svi slobodoumni građani Crne Gore.

Za posljednji u nizu, napad na Lidiju Nikčević, novinarku DAN-a u Nikšiću, uvjereni smo - odgovornost snose oni koji su kreirali klimu.

Darko M. Ivanović
Komunikacijski direktor GA

Pogledajte

POSLJEDNJE NOVOSTI

NAJČITANIJE

TAGOVI

logo-yihr white logo-35mm white logo-e-balkan white logo-upr

Kontakt

Adresa: Studentska ulica, br. 21/a
               81000 Podgorica, Crna Gora
Tel/fax: +382 20 513 687
E-mail: office@gamn.org

Mapa