Građanska alijansa

 • KONKURS ZA XVI GENERACIJU ŠDR

  Škola demokratskog rukovođenja poziva zainteresovane kandidate/kinje da se prijave za učešće u godišnjem programu ŠDR-a u 2018. godini. Read More
 • ANALIZA PRIMJENE ETIČKIH KODEKSA TUŽILACA,SUDIJA I POLICIJE

  Građanska alijansa je uradila analizu primjene Etičkih kodeksa državnih tužilaca, sudija i policije. Read More
 • POTRAGOM ZA LJUDSKIM PRAVIMA SVE DO BERLINA

  U znak obilježavanja Međunarodnog dana ljudskih prava, Građanska alijansa, u saradnji sa institucijom Zaštitnika ljudskih prava i sloboda Crne Gore i Delegacijom Evropske unije u Crnoj Gori, organizuje Potragu za ljudskim pravima za srednjoškolce/ke i njihove nastavnike/ce, koja će biti realizovana u Podgorici 7. decembra 2017. godine sa početkom u 10 časova u prostorijama EU Info centra. Read More
 • 1
 • 2
 • 3

OBILJEŽEN MEĐUNARODNI DAN LJUDSKIH PRAVA

Povodom Međunarodnog dana ljudskih prava, održana je Konferencija na temu “Pristupačnost i lica sa invaliditetom”. Organizatori Konferencije su NVO Građanska alijansa, Odbor za ljudska prava i slobode Skupštine Crne Gore, Institucija Zaštitnika ljudskih prava i sloboda Crne Gore, Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i Misija OEBS-a u Crnoj Gori.

dan-ljp-2014

Konferenciji su prisustvovali poslanici, predstavnici državnih institucija, diplomatske zajednice, akademske zajednice, civilnog društva i medija.

Na skupu su govorili predsjednik Odbora za ljudska prava i slobode, dr Halil Duković, Zaštitnik ljudskih prava I sloboda, Šućko Baković, Ministar za ljudska i manjinska prava, dr Suad Numanović, zamjenik šefa Misije OEBSa u Crnoj Gori,Waldemar Figaj, v.d. stalnog koordinatora UN u Crnoj GoriBendžamin Perks i generalni sekretar Udruženja paraplegičara Podgorica Dejan Bašanović. Skup je moderirao koordinator programa ljudskih prava u Građanskoj alijansi, Milan Radović.

Više o konferenciji možete vidjeti OVDJE.

Pogledajte

POSLJEDNJE NOVOSTI

NAJČITANIJE

TAGOVI

logo-yihr white logo-35mm white logo-e-balkan white logo-upr

Kontakt

Adresa: Studentska ulica, br. 21/a
               81000 Podgorica, Crna Gora
Tel/fax: +382 20 513 687
E-mail: office@gamn.org

Mapa