Građanska alijansa

 • KONKURS ZA XVI GENERACIJU ŠDR

  Škola demokratskog rukovođenja poziva zainteresovane kandidate/kinje da se prijave za učešće u godišnjem programu ŠDR-a u 2018. godini. Read More
 • ANALIZA PRIMJENE ETIČKIH KODEKSA TUŽILACA,SUDIJA I POLICIJE

  Građanska alijansa je uradila analizu primjene Etičkih kodeksa državnih tužilaca, sudija i policije. Read More
 • POTRAGOM ZA LJUDSKIM PRAVIMA SVE DO BERLINA

  U znak obilježavanja Međunarodnog dana ljudskih prava, Građanska alijansa, u saradnji sa institucijom Zaštitnika ljudskih prava i sloboda Crne Gore i Delegacijom Evropske unije u Crnoj Gori, organizuje Potragu za ljudskim pravima za srednjoškolce/ke i njihove nastavnike/ce, koja će biti realizovana u Podgorici 7. decembra 2017. godine sa početkom u 10 časova u prostorijama EU Info centra. Read More
 • 1
 • 2
 • 3

AKTIVNOSTI ŠDR

Akademski savjet ŠDR-a odabrao je učesnike nove XI generacije Škole demokratskog rukovođenja. Ceremonija otvaranja XI generacije ŠDRa će se održati u četvrtak 20.12. na Fakultetu političkih nauka, a I modul "Izazovi europejizacije u Crnoj Gori" biće održan 22-23.12. u hotelu "Residence" u Miločeru.

Listu učesnika možete naći na stranici http://sdr.gamn.org/ucesnici.html. Seminar se organizuje uz podršku Savjeta Evrope.

Istovremeno počeće sa radom II generacija Virtuelne škole demokratskog rukovođenja.

ŠDR je izabrao i učesnike iz Crne Gore u Regionalnoj akademiji za demokratiju. Grupu će činiti: Goran Jevrić (DPS), Slaven Radunović (DF), Jelena Mitrović (SDP), Genci Nimanbegu (Forca), Dritan Abazović (PCG), Dijana Anđelić (SNP) i Kemal Zoronjić (BS).
Više informacija možete naći na sajtu http://sdr.gamn.org.

Pogledajte

POSLJEDNJE NOVOSTI

NAJČITANIJE

TAGOVI

logo-yihr white logo-35mm white logo-e-balkan white logo-upr

Kontakt

Adresa: Studentska ulica, br. 21/a
               81000 Podgorica, Crna Gora
Tel/fax: +382 20 513 687
E-mail: office@gamn.org

Mapa