Unesite ključnu riječ

Oktobar 16, 2018

STUDIJSKA POSJETA UČENIKA IZ NIKŠIĆA

Učenici Srednje ekonomsko-ugostiteljske škole i Gimnazije „Stojan Cerović“ iz Nikšića, koji su osvojili prva tri mjesta u “Potrazi za pravima mladih” i njihovi profesori su bili u prilici da obiđu nekoliko institucija i organizacija u Podgorici. Pogledajte detalje sa studijske posjete pobjednika takmičenja “Potraga za pravima mladih”.

Oktobar 15, 2018

POTRAGOM ZA PRAVIMA MLADIH OBILJEŽEN DAN MLADIH

Pogledajte kako je izgledala “Potraga za pravima mladih” koja je održana 6. septembra 2018. godine u Nikšiću. Učenici/e i profesorice iz Srednje ekonomsko-ugostiteljske i Gimnazije “Stojan Cerović” iz Nikšića su bili najbrži. Aktivnost “Potraga za pravima mladih” je organizovana u čast Međunarodnog dana mladih i dio je projekta koji sprovodi Inicijativa mladih za ljudska prava […]

Oktobar 9, 2018

SAOPŠTENJE ZA MEDIJE

Ovom prilikom obavještavamo javnost da je 08.10.2018. organizovana panel diskusija ”Doprinos medija smanjenju predrasuda o Romima”. Događaj je organizovan u okviru ”Roma pride” od strane Građanske alijanse, organizacije članice Koalicije ”Ujedinjena podrška za romsku inkluziju u Crnoj Gori”. Panel diskusiji prisustvovali su predstavnici državnih institucija, predstavnici medija i nevladinog sektora.