Enter your keyword

Dy përkthyes për të përkthyer rresht nga malazeze në shqip dhe shqip në malazeze gjatë tryezës së rrumbullakët mbi kujdesin paliativ dhe punëtoritë në Ulqin në periudhën më 2 dhe 3 shtator 2021.
Disponueshmëria nga 10 e mëngjesit – 19 paradite në 2 dhe 3 shtator 2021.

Kualifikimi:

Njohuri të gjuhës malazeze dhe shqipe.
Përvojë e dëshmuar në përkthimin në konferenca.

Kliko KERTU për më shumë.