Aleksandra Srbljanoviq lindi në Plevle. Ajo diplomoi në Universitetin e Malit të Zi dhe më pas punoi si praktikante në Qendrën e Sigurisë në Plevle.Ajo fitoi përvojën e saj të parë në sektorin e OJQ-ve duke vullnetarizuar në Shtëpinë e Sigurtë të Grave “Bona Fide” në Pljevlja, duke ofruar ndihmë për gratë dhe fëmijët viktima të dhunës, si dhe për refugjatët nga Siria dhe vende të tjera.Pas kësaj, ajo ishte e angazhuar në disa projekte si koordinatore apo asistente.I adhuron filmat dhe librat.

aleksandra.srbljanovic@gmail.com