Enter your keyword

27 Mars, 2020

KRIZA GLOBALE, PËRGJEGJËSIA DHE VEPRIMI AKTIV

Në një kohë të krizës globale shëndetësore të shkaktuar nga përhapja e virusit COVID-19, një shoqëri e plotë përballet me shumë sfida sociale dhe ekonomike. Zhvillimi i mëtutjeshëm i një demokracie e cila bazohet në vlera universale: drejtësi, përgjegjësi, solidaritet, mirësi, liri, barazi dhe qasje të barabartë në shërbime publike dhe informacione ka një rëndësi […]