Na kontaktoni!

+382 20 513 687

Search
Close this search box.

Ekipi ynë

Kristina Tkach

Përkthyes

Kristina Tkač është nga Ukraina. Ajo u diplomua në Kamianets-Podilsky Ivan Ohienko University, Departamenti i Gjuhës dhe Letërsisë Angleze dhe Polake.
Në vitin 2013, Kristina u shpërngul në Mal të Zi me familjen e saj. Në Budva, ajo punoi si menaxhere në një hotel dhe përgjegjësitë e saj përfshinin komunikimin me klientët dhe partnerët, menaxhimin e punës së punonjësve, si dhe financat. Ajo u transferua në Bar me familjen e saj në vitin 2015, kur vajza e saj filloi shkollën.

Ajo kaloi testin e gjuhës malazeze në vitin 2019.

Në korrik 2022, ai do të fillojë punën e tij në Aleancën Qytetare si përkthyes për gjuhën ukrainase në kuadër të projektit të UNHCR-së për ofrimin e ndihmës juridike falas për refugjatët nga Ukraina.

Kristina i pëlqen udhëtimet dhe malet, si dhe gatimi. Ai e kalon kohën e tij të lirë me familjen dhe kafshët shtëpiake – Great Dane Matt dhe racës së përzier Johnny.

Ajo është e martuar me Ilijen, me të cilin ka një vajzë, Anën.