Enter your keyword

ARTIKULLI HULUMTUES I ANGJELLA STESHEVIQ DHE VIOLETA HAJRIZAJ PËR DILEMËN E VAKSINIMIT APO MOSVAKSINIMIT TË FËMIJËVE

ARTIKULLI HULUMTUES I ANGJELLA STESHEVIQ DHE VIOLETA HAJRIZAJ PËR DILEMËN E VAKSINIMIT APO MOSVAKSINIMIT TË FËMIJËVE

Në tregimin të cilin kanë përgatitur Angjella Stesheviq dhe Violeta Hajrizaj në kuadër të projektit të AQ-së “Raportimi etik dhe profesional për studentët”, të mbështetur nga Ambasada e SHBA-së në Malin e Zi, lexoni më shumë për dilemën e vaksinimit apo mosvaksinimit të fëmijëve.