Enter your keyword

Ngjarja e titulluar “Dialogu me bashkësinë ndërkombëtare”, është konceptuar në formën e dy paneleve në temën e integrimit në NATO dhe BE. Në panelin e parë do të jetë ambasadori i Gjermanisë në Mal të Zi z. Hans Günther Mattern dhe do të flasë në temën “Dialogu me BE-në: Sfidat e Malit të Zi në procesin e integrimit efektiv”. Paneli i dytë mysafir do të jetë ambasadorja amerikane në Mal të Zi znj. Margaret Ann Uyehara e cila do të flas për dialogun me NATO-n: Obligimet e Malit të Zi pas anëtarësimit në NATO.

Ngjarja e planifikuar është e mbyllur për publikun.

Agjenda është në dispozicion këtu.