Enter your keyword

Pesë nga pjesëmarrësit më aktiv do të kenë mundësi të marrin pjesë në Forumin Botëror të Demokracisë që do të organizohet në Strasburg në tetor 2012. Shkolla është përkrahur nga ana e Misionit i OSCE dhe Fondacionit Rocfeller Brothers Fund.