Enter your keyword

11 Prill, 2017
E-DEMOKRACIJA NË MAL TË ZI

E-DEMOKRACIJA NË MAL TË ZI

Diskriminimi gjatë punësimit

OJQ “35mm”, anëtare e Aleancës qytetare sot nis projektin “E-demokracija në Mal të Zi” me qëllim të informimit të qytetarëve mbi problemet në shoqëri, ndërtimin e identitetit qytetar dhe ndërgjegjsimin e individit, si dhe pjesëmarrja e tyre aktive në zgjidhjen e ndryshimeve shoqërore.

1 Nëntor, 2016

LAJME NGA SHLD

Fundjavën e kaluar (28-30 tetor) në Mostar është mbajtur seminari i alumnistëve mbi “gazetarinë e Lirë dhe të pavarur në një shoqëri demokratike”. Pjesëmarrësit e seminarit ishin përfaqësues të partive politike dhe gazetarët e kompanive më të mëdha të mediave që veprojnë në Mal të Zi.