Na kontaktoni!

+382 20 513 687

Search
Close this search box.

Programi mediatik

Programi i medias u krijua me qëllim të shfrytëzimit të “talenteve” të ndryshme të të gjithë anëtarëve për të krijuar një hapësirë për shkëmbimin e informatave midis qytetarëve dhe institucioneve të sistemit dhe të krijonte një ndikim më të madh në demokratizimin e shoqërisë në tërësi.

Me programin e medias, ne duam të kontribuojmë në krijimin e një shoqërie më të mirë në Malin e Zi si dhe në rajonin e Ballkanit. Për ne, një shoqëri më e mirë nënkupton respektimin e të drejtave të njeriut dhe sundimin e ligjit, dhe në veçanti llogaridhënien publike dhe transparencën e qeverisë dhe institucioneve të tyre, me lirinë e pashmangshme të fjalës së qytetarëve.

Projektet e realizuara përmes programit të medias janë: