Na kontaktoni!

+382 20 513 687

Search
Close this search box.

Ekipi ynë

Evgeny Novozhilov

Përkthyes

Evgeny Novozhilov lindi në Pavlov (BRSS). Ai u diplomua në Fakultetin e Historisë dhe Psikologjisë, si dhe në Shkollën e Menaxhimit në Nizhny Novgorod dhe punoi si gazetar, redaktor, mësues, psikolog dhe sipërmarrës deri në vitin 2015. Ai mbërriti në Mal të Zi në vitin 2015.

Që nga viti 2022, ai është i angazhuar në Aleancën Qytetare si përkthyes.