Na kontaktoni!

+382 20 513 687

Search
Close this search box.

Ekipi ynë

Jovan Miliq

Këshilltar ligjor

Jovan Miliq ka lindur në Cetinje. Shkollën fillore dhe të mesme e kreu në Budva, kurse arsimin e lartë e kreu në Fakultetin Juridik në Podgoricë, ku edhe studimet e specializuara për të Drejtën Kushtetuese dhe Politikë. Mbrojti me sukses tezën e tij mbi Kushtetutën e Malit të Zi dhe idenë e drejtësisë sociale.

Punën e parë e filloi pas përfundimit të studimeve bazë në Agjencinë për Zgjidhjen Paqësore të Kontesteve të Punës. Në procedurë ka punuar si bashkëpunëtor dhe konsulent profesional. Ai ka pasur mundësi të bashkëpunojë me arbitrat deri në përfundimin e procedurës në lëndët e parashtruara nga punonjësit e MPB-së së Malit të Zi.

Pas përfundimit të studimeve të specializuara kreu programin e formimit profesional të Qeverisë së Malit të Zi në Universitetin “Muzetë dhe Galeritë” të Budvës.

Nga 10.01.2022 deri më 20.04.2023 ka punuar në Hotel Group “Budvanska Riviera” A.D. Budva në fushën e prokurimit publik, që përfshin përgatitjen e planit të prokurimit dhe lidhjen e kontratave me ofertuesit. Ai gjithashtu ka punuar në detyra të lidhura me marrëdhëniet kontraktuale, të cilat përfshinin lidhjen e llojeve të ndryshme të kontratave.

Në kohën e lirë i pëlqen aktivitetet sportive dhe fotografitë.