Kontaktirajte nas!

+382 20 513 687

Search
Close this search box.

Konkurs za poslodavce. ZAJEDNO ZA ZAPOSLENJE: OBUKE I PARTNERSTVA

Građanska alijansa objavljuje konkurs za sve poslodavce u Podgorici, s ciljem da prijavljeni poslodavci obezbijede tromjesečnu obuku za lica romske i egipćanske populacije radi njihovog profesionalnog usavršavanja, te boljeg pozicioniranja na tržištu rada.

Cilj konkursa je da se kroz navedenu obuku obezbijedi doprinos socijalnoj inkluziji romske i egipćanske populacije kroz povećanje nivoa znanja o načinima ostvarivanja njihovih prava i kroz poboljšanje njihovog ekonomskog položaja. Poslodavci koji se priključe ovom programu ne samo što će demonstrirati humanost, socijalnu osjetljivost i društvenu odgovornost, već će pokazati svoju posvećenost pridruživanju pokretu koji promoviše društvene vrijednosti, čineći tako ovu obuku više od običnog programa – priliku za aktivno uključivanje u podršku društvenim idealima. Ovo će u krajnjem doprinijeti unapređenju položaja romske i egipćanske  populacije, te smanjenju diskriminacije i etničke distance sa kojom se svakodnevno suočavaju.

Zainteresovani poslodavci se mogu prijaviti na konkurs najkasnije do ponedjeljka 26. februara 2024. godine do 15.00h slanjem prijave na email adresu Građanske alijanse [email protected] sa naznakom „Za konkurs“.

Poziv je namijenjen poslodavcima koji se bave sljedećim djelatnostima:

  • Frizer
  • Kozmetičar
  • Automehaničar
  • Stolar

Svi poslodavci koji budu izabrani potpisaće Memorandum o saradnji sa Građanskom alijansom, kojim će se poslodavac obavezati da izvrši navedenu tromjesečnu obuku, za koju će dobiti naknadu u bruto iznosu od 200,00 eura mjesečno.

Obrazac za prijavu na konkurs koji se dostavlja možete preuzeti OVDJE

Konkurs za poslodavce Zajedno za zaposlenje: obuke i partnerstva Građanska alijansa realizuje kroz projekat „Karijerna revolucija“ uz podršku Ministarstva ljudskih i manjinskih prava.

Podijeli na društvenim mrežama 

Posljednji konkursi

Konkurs_vizual_novi
Oglas za prevodioca za ukrajinski - ruski jezik
Cover-slika_konkurs
Poziv za podnošenje ponude za "Kvantitativno istraživanje obrasca diskriminacije prema manjinama u Crnoj Gori"
Konkurs 2
Konkurs za najbolju novinarsku priču o učešću žena u političkom procesu i njihovom uticaju na dodnošenje odluka
Vizual za sajt (2)
Konkurs za najbolju novinarsku priču na temu promocije kulture sjećanja na žrtve ratnih zločina
Vizual-za-sajt-1
KONKURS ZA POSAO: PRAVNIK ZA PRUŽANJE BESPLATNE PRAVNE POMOĆI

Pretraga