Enter your keyword

Zaštitnik ljudskih prava i sloboda, Delegacija Evropske unije u Podgorici i NF Građanska alijansa (GA) vas pozivaju da se prijavite na humanitarni turnir u basketu. Turnir je dio aktivnosti koje organizujemo u okviru obilježavanja Međunarodnog dana ljudskih prava 2018.

Prijava za turnir je slobodna i može se prijaviti ekipa 3+1 od čega najmanje jedan igrač mora biti suprotnog pola. Kotizacija po ekipi je 50 EUR i novac se predaje prilikom prijave ekipe. Sredstva sakupljenja tokom turnira biće donirana u humanitarne svrhe. Kapiteni ekipa glasaće o tome kome će novac biti doniran tokom prijavljivanja ekipa. Ekipa koja osvoji prvo mjesto imaće priliku da se tokom večere druži sa istaknutim sportistima Crne Gore, a njihov domaćin biće Nj. E. Aivo Orav, ambasador EU.

Prijave za turnir možete izvršiti u prostorijama NF Građanske alijanse od 12. novembra do 1. decembra u periodu od 9 do 15h. Turnir će se održati u Univerzitetsko sportskom-kulturnom centru, ul. Baku br. 1, Podgorica 8. decembra sa početkom u 10 časova.