Kontaktirajte nas!

+382 20 513 687

Search
Close this search box.

PREDSTAVLJEN PORTAL ZA DIREKTNU KOMUNIKACIJU GRAĐANA I ODBORNIKA

odbornik-me-konf

Na konferenciji za novinare povodom puštanja u rad portala govorili su predsjednik Skupštine Goran Kiković, šef odborničkog kluba DPS dr Draško Došljak i koordinator projekta Edin Koljenović iz Građanske alijanse.

Portal putem koga će građani biti u mogućnosti da direktno prate rad skupštine i postavljaju pitanja odbornicima će predstavljati značajan iskorak u radu lokalnog parlamenta i povećanja odgovornosti odbornika istakao je predsjednik Kiković.

Berane je prva opština u Crnoj Gori koja je uključena u projekat Odbornik.me jer je Berane prepoznato kao opština u kojoj su građani izuzetno zainteresovani za pitanja od lokalnog značaja i praćenje rada skupštine. „Iako se ne očekuje da portal apsolutno riješi sve probleme kada je u pitanju participacija na lokalnom nivou, on će sigurno predstavljati značajan korak u približavanju građana i institucija” rekao je Koljenović.

Dr Došljak se zahvalio Građanskoj alijansi u ime odborničkog kluba DPS, istakavši da će portal doprinijeti povećanju transparentnosti rada skupštine, čemu će odbornici DPS i ubuduće dati svoj konstruktivan doprinos.

odbornik-me

Portal se nalazi na adresi www.odbornik.me i preko njega se mogu pratiti direktni prenosi zasjedanja SO Berane. Odbornici imaju svoje profile putem kojih građani mogu javno da postavljaju pitanja i dobiju odgovore od izabranih odbornika. Na portalu će se objavljivati i obavještenja o lokalnim javnim raspravama , a biće omogućeno i pokretanje peticija od lokalnog značaja.

Podijeli na društvenim mrežama 

Posljednje novosti

logo-GA-2017
Nakon pozitivnog IBARA Crna Gora na prekretnici: Konkretni rezultati ili neizvjesna budućnost
Smart
Projekat "Korak po Korak" za Jačanje Regionalne Saradnje i Borbu protiv Krijumčarenja Migranata na Zapadnom Balkanu
Jelena Ristovic, Gradjanska alijansa
Romi simbol diskriminacije, brak sa pripadnicima te zajednice neprihvatljiv za 54 odsto građana/ki
GA YIHR
U znak sjećanja na žrtve ratnog zločina Deportacije
Milan Radovic
Crnogorski zvaničnici odluke o rezoluciji o Srebrenici treba da donose vođeni isključivo interesima naše zemlje

Pretraga