Kontaktirajte nas!

+382 20 513 687

Search
Close this search box.

PRIJAVITE PROBLEM VEZAN ZA PRAVA ŽENA

Nevladino udruženje Građanska alijansa i Mreža za istraživanje organizovanog kriminala i korupcije – LUPA pozivaju pripadnice ženske populacije u Crnoj Gori da preko novoformiranih platformi na sajtovima www.lupa.co.me i www.ticeme.se (sekcija “Prijavi problem”), prijave probleme u ostvarivanju svojih prava, ali i sve ono za šta smatraju da zavrjeđuje pažnju javnosti a vezano je za ugrožavanje njihovih Ustavom zagarantovanih prava iz svih sfera života.

Nakon što obradimo pitanje/problem, cilj naših organizacija je da medijski predstavimo problematiku kroz seriju istraživackih priča i video priloga kako bi relevantne istitucije i javnost bili upoznati sa kršenjem prava žena u pojedinačnim i/ili grupnim slučajevima, a sve u svrhu rješavanja istih.

Uređivački kolegijum organizacija LUPA i GA garantuje anonimnost svima koji prijave problem. Samo administrator sajta ima mogućnost uvida u podatke i identitet podnosioca prijave i obavezuje se da će po važećim medijskim zakonima štititi izvor. Na pomenutim platformama je ostavljena i mogućnost postavljanja dokumenata i/ili fotografija važnih za prijavljeni slučaj. Takođe, pozivamo sve žene da nas kontaktiraju na profilima Građanske alijanse i LUPA na Facebooku i Twitteru.

Podijeli na društvenim mrežama 

Posljednje novosti

Konkurs_vizual_novi
Oglas za prevodioca za ukrajinski - ruski jezik
IMG_6135
Crna Gora na putu ka EU: Ljudska prava od standarda do prakse
Dan Roma_vizual (2)
Položaj Roma i Egipćana u Crnoj Gori: vrijeme je za konkretna djela
Slika 2
Počinje forum Škole političkih studija: Crna Gora na putu ka EU: Ljudska prava od standarda do prakse
Reforma sudstva
Izvještaj Sudskog savjeta jasan indikator za neophodnost reformi

Pretraga