Kontaktirajte nas!

+382 20 513 687

Search
Close this search box.

SEMINAR ALUMNISTA ŠPS U OSLU

Zajednički seminar alumnista Škole političkih studija iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine održaće se u periodu od 11. do 15. marta 2019. godine u Oslu. Tema seminara je “Značaj jakih institucija”.

Tokom prvog dana studijske posjete Oslu, učesnici će imati priliku da obiđu gradsku Skupštinu i sastanu se sa gradonačelnicom Marianne Borgen, norveški sindikat, Helskinški komitet i Transparensi Internešenal…

Drugi dan rezervisan je za posjetu Parlamentu Norveške, Ministarstvu vanjskih poslova i Konfederaciji norveških poslodavaca. Sastanci sa predstavnicima Laburističke i Konzervativne partije, kao i posjeta Ambasadi Bosne i Hercegovine u Oslu, rezervisani su za posljednji dan boravka u prijestonici Norveške.

Seminar se održava kao redovna aktivnost u sklopu projekta koji su podržali Balkan Trust for Democracy, Savjet Evrope i Ministarstvo vanjskih poslova Norveške.

Podijeli na društvenim mrežama 

Posljednje novosti

Kaludjerski laz
Na godišnjicu ratnog zločina Kaluđerski laz, Građanska alijansa formira Mrežu aktivista koji se bave ratnim zločinima počinjenim u Crnoj Gori
Konkurs_vizual_novi
Oglas za prevodioca za ukrajinski - ruski jezik
IMG_6135
Crna Gora na putu ka EU: Ljudska prava od standarda do prakse
Dan Roma_vizual (2)
Položaj Roma i Egipćana u Crnoj Gori: vrijeme je za konkretna djela
Slika 2
Počinje forum Škole političkih studija: Crna Gora na putu ka EU: Ljudska prava od standarda do prakse

Pretraga