Na kontaktoni!

+382 20 513 687

Search
Close this search box.

Ekipi ynë

Ivana Gjogjiq

Koordinatori i projektit

Ivana Gjogjiq lindi në Nikshiq. Diplomoi në Fakultetin e Drejtësisë në Universitetin e Malit të Zi. Gjatë studimeve të saj, ajo ishte pjesëmarrëse në programin Work and Travel në Shtetet e Bashkuara.

Pas përfundimit të studimeve themelore filloi angazhimin e saj në Crnogorski Telekom.

Adhuron sportin, muzikën dhe pjesët veriore të Malit të Zi.

Është e martuar me Milanin me të cilin ka një djalë Petrin.