Na kontaktoni!

+382 20 513 687

Search
Close this search box.

Ekipi ynë

Jelena Ristiq

Menaxher zyre

Jelena Ristiq ka lindur në Bijelo Polje. Për suksesin e shkëlqyer në shkollën fillore dhe të mesme ajo mori diplomën “Luça”. Ajo ka diplomuar në Fakultetin Ekonomik në Podgoricë me notën 10, dega Marketing.

Ajo e filloi punën e saj në vitin 2008 në kompaninë farmaceutike ndërkombëtare Hoffmann-La Roche në pozicionin e Asistentes për Financa dhe Administratë dhe zgjati 9 vjet. Ajo kryente detyra në lidhje me organizimin e eventeve, administrimin e plotë të zyrës, kontabilitetin lokal me shpenzimet e punonjësve, punën në programin SAP dhe buxhetimin. Ajo vazhdon punën e saj menjëherë dhe nga shkurti 2017 si menaxhere zyre në përfaqësinë lokale në Podgoricë të kompanisë franceze Sanofi, ku përveç punës administrative ofron edhe mbështetje logjistike për kolegët e rajonit lidhur me tenderat dhe zbatimin. të projekteve globale në nivel lokal. Pas zbatimit të modelit të ri të biznesit, ajo u punësua si bashkëpunëtore për zhvillimin e biznesit për zonën e Ballkanit në një organizatë rajonale, ku qëndroi për pak më shumë se një vit, duke krijuar kontakte të shumta dhe duke realizuar me sukses të gjitha synimet që i ishin vënë. .

Ajo u punësua gjatë zgjedhjeve parlamentare në Mal të Zi në qershor 2023 si përkthyese e OBT-së për ekipin e OSBE/ODIHR në Tivat.

Nga tetori i vitit 2023, ajo iu bashkua ekipit të Aleancës Qytetare në pozicionin e menaxheres së zyrës, e cila përfshin menaxhimin e rregullt të korrespondencës së biznesit, komunikimin e brendshëm dhe të jashtëm, zhvillimin dhe zbatimin e politikave të zyrës, vendosjen e procedurave dhe standardeve për drejtimin dhe përmirësimin e punës në zyrë, dhe pjesëmarrja në përgatitjen e projekteve dhe aplikacioneve të tjera.

Kohën e lirë e kalon me familjen dhe miqtë. I pëlqen udhëtimet dhe shëtitjet në natyrë.

Ajo është e martuar me Nikollën, me të cilin ka djemtë Andrija dhe Mladen.