Kontaktirajte nas!

+382 20 513 687

Search
Close this search box.

Naš tim

Jelena Ristić

Menadžerka kancelarije

Jelena Ristić je rođena u Bijelom Polju. Dobitnica je diplome „Luča“ za postignut odličan uspjeh u osnovnoj i srednjoj školi. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Podgorici sa ocjenom 10, na smjeru Marketing.

Svoj radni angažman započela je 2008. godine u internacionalnoj farmaceutskoj kompaniji Hoffmann-La Roche na radnom mjestu Asistent za finansije i administraciju i isti traje 9 godina. Obavljala je poslove vezane za organizaciju evenata, kompletnu kancelarijsku administraciju, lokalno knjigovodstvo sa troškovima zaposlenih, rad u SAP programu i budžetiranje. Nastavlja odmah sa radom i od februara 2017. godine kao menadžerka kancelarije u lokalnom predstavništvu u Podgorici francuske kompanije Sanofi gdje osim administrativne pruža i logističku podršku kolegama u regionu vezanu za tendere i implementaciju globalnih projekata na lokalnom nivou. Nakon primjene novog poslovnog modela, zapošljava se kao saradnik za razvoj poslovanja za područje Balkana za regionalnu organizaciju, gdje ostaje nešto više od godinu dana ostvarivši brojne kontakte i uspješno je realizovala sve ciljeve koji su joj bili zadati.

Angažovana je tokom parlamentarnih izbora u Crnoj Gori u junu 2023. godine kao STO prevodilac OSCE/ODIHR timu u Tivtu.

Od oktobra 2023. pridružila se timu Građanske alijanse na poziciji menadžerka kancelarije koji podrazumijeva uredno vođenje poslovne korespodencije, internu i eksternu komunikaciju, razvoj i implementaciju kancelarijske politike, uspostavljanje procedura i standarda za usmjeravanje i poboljšanje rada kancelarije i učestvovanje u pripremi projektnih i drugih aplikacija.

Slobodno vrijeme provodi sa porodicom i u društvu svojih prijatelja. Voli putovanja i šetnje u prirodi.

Udata je za Nikolu sa kojim ima sinove Andriju i Mladena.