Kontaktirajte nas!

+382 20 513 687

Search
Close this search box.

WEB GLASAČ

Pozivamo građane da popune Web glasač koji se sastoji od 14 pitanja/tvrdnji iz četiri ključne oblasti: unutrašnja politika, spoljna politika, ekonomija i društvo.

Isti ovaj upitnik prethodno su popunili predsjednički kandidati za predstojeće izbore koji će se održati 19. marta 2023. Tako da, nakon što popunite upitnik, Web glasač će Vam izračunati i dati informaciju sa kojim se predsjedničkim kandidatom najviše poklapaju Vaši odgovori, odnosno, sa kojim od njih su Vam najbliži vrijednosni sistem i težnje i procentualno ih predstaviti.

Ističemo da Web glasač nema za cilj da predvidi rezultate izbora ili odredi kome glasač treba dati svoj glas, već da navede građane da snažnije razmisle zbog čega glasaju i koga. Na ovaj način želimo da utičemo na povećanje političkog kapaciteta građana da kroz puno učešće u izborni proces, te kroz adekvatno korišćenje prava glasa, utiču na povećanje odgovornosti relevantnih političkih grupacija.

Web glasač možete popuniti ovdje https://gamn.org/glasac/

Podijeli na društvenim mrežama 

Posljednje novosti

Kaludjerski laz
Na godišnjicu ratnog zločina Kaluđerski laz, Građanska alijansa formira Mrežu aktivista koji se bave ratnim zločinima počinjenim u Crnoj Gori
Konkurs_vizual_novi
Oglas za prevodioca za ukrajinski - ruski jezik
IMG_6135
Crna Gora na putu ka EU: Ljudska prava od standarda do prakse
Dan Roma_vizual (2)
Položaj Roma i Egipćana u Crnoj Gori: vrijeme je za konkretna djela
Slika 2
Počinje forum Škole političkih studija: Crna Gora na putu ka EU: Ljudska prava od standarda do prakse

Pretraga