Kontaktirajte nas!

+382 20 513 687

Search
Close this search box.

MILAN RADOVIĆ UČESTVOVAO U PROGRAMU ZA MEĐUNARODNE POSJETIOCE U USA

milan-amerika

Program je omogućila Vlada Sjedinjenih Država, u okviru Programa za međunarodne posjetioce (IVLP), na temu „NVO i građanski aktivizam”.

Učesnici su imali priliku da se upoznaju sa radom velikog broja neprofitnih organizacija u Sjedinjenim Državama: Vašingtonu (Okrug Kolumbija), Nju Jorku (Nju Jork), gradu Ajova (Iowa city), Portland (OR), Sent Luis(St. Louis, Missouri), Milvoki(Milwaukee, Wisconsin). Između ostalih, učesnici su posjetili: United States Department of State, Human Rights Watch, Human Rights First, The University of Iowa Center for Human Rights, National Democratic Institute (NDI), Galup i dr. Učesnici su imali priliku da budu ugošćeni od strane američkih porodica, da volontiraju i da vide veliki broj kulturnih i sportskih aktivnosti koje su bile organizovane u periodu posjete. Iskustva i dobre prakse stečene tokom ovih aktivnosti učesnicima će biti korisni za budući rad, kao i kontakti i umrežavanje sa organizacijama iz USA i organizacijama učesnika iz drugih država.

milan-amerika2

Učesnici Programa bili su iz: Čilea, Egipta, Finske, Etipije, Haitija, Mađarske, Indije, Izraela, Italije, Jamajke, Maroka, Holandije, Ruande, Srbije, Južbe Afrike, Šri Lanke i, naravno, Crne Gore.

Podijeli na društvenim mrežama 

Posljednje novosti

Konkurs_vizual_novi
Oglas za prevodioca za ukrajinski - ruski jezik
IMG_6135
Crna Gora na putu ka EU: Ljudska prava od standarda do prakse
Dan Roma_vizual (2)
Položaj Roma i Egipćana u Crnoj Gori: vrijeme je za konkretna djela
Slika 2
Počinje forum Škole političkih studija: Crna Gora na putu ka EU: Ljudska prava od standarda do prakse
Reforma sudstva
Izvještaj Sudskog savjeta jasan indikator za neophodnost reformi

Pretraga