Enter your keyword

U organizaciji NVO Građanska alijansa u srijedu 12. maja održaće se okrugli sto na temu “Izazovi profesionalnog novinarstva u Crnoj Gori”.

Okrugli sto održaće u hotelu “Podgorica” sa početkom u 11.00.

Okrugli sto otvoriće Tamara Srzentić, ministarka javne uprave, digitalnog društva i medija. Govornici na okruglom stolu su Nicole Gallagher, šefica Odjeljenja za medije i kulturu ambasade SAD u Crnoj Gori, Milan Radović, programski direktor GA, Boris Ristović, menadžer projekta u kancelariji Savjeta Evrope, Marijana Camović Veličković, predsjednica Sindikata medija Crne Gore, Milan Žugić, urednik u novinskoj agenciji MINA, doc. dr Branko Bošković, profesor na Univerzitetu Donja Gorica, Vesna Rajković Nenadić iz Instituta za medije, Nikola Saveljić i Sandra Milićević, studenti/mladi novinari.

Na okruglom stolu bavićemo se etičkim i profesionalnim izvještavanjem medija i obrazovanjem novinara. Događaj se organizuje kao završna aktivnost u sklopu projekta GA pod nazivom “Etičko i profesionalno izvještavanje za studente”, koji je podržala ambasada SAD u Crnoj Gori.