Na kontaktoni!

+382 20 513 687

Search
Close this search box.

DIALOGU ME BASHKËSINË NDËRKOMBËTARE

Ngjarja e titulluar “Dialogu me bashkësinë ndërkombëtare”, është konceptuar në formën e dy paneleve në temën e integrimit në NATO dhe BE. Në panelin e parë do të jetë ambasadori i Gjermanisë në Mal të Zi z. Hans Günther Mattern dhe do të flasë në temën “Dialogu me BE-në: Sfidat e Malit të Zi në procesin e integrimit efektiv”. Paneli i dytë mysafir do të jetë ambasadorja amerikane në Mal të Zi znj. Margaret Ann Uyehara e cila do të flas për dialogun me NATO-n: Obligimet e Malit të Zi pas anëtarësimit në NATO.

Ngjarja e planifikuar është e mbyllur për publikun.

Agjenda është në dispozicion këtu.

Shpërndajeni në rrjetet sociale

Lajmet e fundit

Vizual-2
KUJTOJMË VJETORIN E VDEKJES SË SRĐAN ALEKSIĆ
Vizual-1
TENDI BRENGOSËS I RRITJES SË NUMRIT TË VEPRIMEVE TË PALIGJSHME NGA PUNONJËSIT E POLICISË
Vizual-za-sajt-1
KONKURS PËR PUNË: AVOKATI TË OFROJ NDIHMË JURIDIKE FALAS
1-6
WORKSHOP: PËRMIRËSIMI I NDËRGJEGJËSISË PËR TORTURËN E POLICISË - RRUGA DREJT TOLERANCËS ZERO
Vizual-za-sajt
GJENDJA E BASHKIMIT EVROPIAN PËR INTEGRIM: NJË MUNDËSI QË NUK DUHET TË HUMBËM

Kërko