Enter your keyword

Në konkurs mund të lajmrohen gazetarët dhe organizatat e sektorit civil, ndërsa fituesin e konkursit do ta zgjedhin juria e përbërë nga:
1. Branisllav Radulloviq, profesor në Fakultetin e Drejtësisë të Universitetit Mediteran dhe nënkryetarë i Shoqatës së juristëve
2. Prof. Olivera Komar, profesoreshë në FSHP
3. Zoran Vujiçiq, koordinator i programit të sundimit të ligjit në Aleancën Qytetare

Raportet gazetareske dhe aktivitetet duhet të jenë të shpallur/realizuar në vitin 2015.

Fituesi i konkursit do të shpërblehet me një pjesëmarrje në Forumin Botërorë të Demokracisë i cili do të mbahet nga data 17 deri me 21 nëntorë në Strasburg dhe realizohet nga Këshilli Evropian.

Në aplikim për konkurs duhet të nisen shkurt informatat mbi autorin, kopjen e raportit/tekstit ose informatat mbi aktivitet. Të gjithë të interesuarit mund të lajmrohen deri me daten 16 tetor në ora 12. Aplikimet mund ti niseni në email: office@gamn.org (me titull: Aplikimi për konkurs)