Enter your keyword

”MË INTERESON”- MUJOR RAPORTI MBI MONITORIMIN E FUSHATËS ZGJEDHORE

Raporti përmban informacione lidhur me monitorimin e mediave, aktiviteteve të organizatave joqeveritare, perdorimin e gjuhes qe nxit urrejtje si dhe sa respektohet e drejta e tubimeve të lira publike.

Raportin mund ta gjeni KËTU.