Enter your keyword

Ekipi i Alianses qytetare prej 01-03 tetor ka mbajtur seminarin treditorë, dedikuar planifikimit strategjik, i cili u zhvillua në hotelin “Otrant” në Ulqin. Gjatë takimeve treditore është diskutuar për vlerat, planet si dhe aktivitetet e ardhshme të AQ. AQ ka miratuar strategjinë dy-vjeçare, dokument i cili do të jetë bazë e punës së ardhshme të AQ.