Enter your keyword

Građanska alijansa organizuje sjutra, 04. septembra 2023. godine u 11h pres konferenciju “Zajedno protiv kršenja ljudskih prava u Crnoj Gori” na kojoj će biti upriličena dodjela ugovora o implementaciji projekata za šest lokalnih NVO u Crnoj Gori u prostorijama Građanske kuće, na adresi Petra Dedića 26, Podgorica. Dodjelu ugovora organizujemo u okviru konkursa za subgranting organizovanog u sklopu projekta “Bez nekažnjivosti za povredu i kršenje ljudskih prava u Crnoj Gori”, uz podršku Delegacije EU u Crnoj Gori i kofinansiranje Ministarstva javne uprave.

Na konkurs Građanske alijanse prijavljeno je 20 projektnih aplikacija koje pokrivaju različite oblasti ljudskih prava, od kojih je Komisija za vrednovanje aplikacija izabrala šest najkvalitetnijih po unaprijed utvrđenim kriterijumima.

Na sjutrašnjoj pres konferenciji, prisutnima će se obratiti projektna menadžerka Delegacije EU u Crnoj Gori, Ana Mariguesa Lorentzen, kao i programski direktor Građanske alijanse Milan Radović koji će reći nešto više o projektu, lokalnim NVO kojima je dodijeljen grant, te značaju njihovih projektnih aplikacija.

Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju i isprate navedeni događaj. Agendu pres konferencije možete pogledati OVDJE.