Kontaktirajte nas!

+382 20 513 687

Search
Close this search box.

PRES KONFERENCIJA-ZAJEDNO PROTIV KRŠENJA LJUDSKIH PRAVA U CRNOJ GORI

Građanska alijansa organizuje sjutra, 04. septembra 2023. godine u 11h pres konferenciju “Zajedno protiv kršenja ljudskih prava u Crnoj Gori” na kojoj će biti upriličena dodjela ugovora o implementaciji projekata za šest lokalnih NVO u Crnoj Gori u prostorijama Građanske kuće, na adresi Petra Dedića 26, Podgorica. Dodjelu ugovora organizujemo u okviru konkursa za subgranting organizovanog u sklopu projekta “Bez nekažnjivosti za povredu i kršenje ljudskih prava u Crnoj Gori”, uz podršku Delegacije EU u Crnoj Gori i kofinansiranje Ministarstva javne uprave.

Na konkurs Građanske alijanse prijavljeno je 20 projektnih aplikacija koje pokrivaju različite oblasti ljudskih prava, od kojih je Komisija za vrednovanje aplikacija izabrala šest najkvalitetnijih po unaprijed utvrđenim kriterijumima.

Na sjutrašnjoj pres konferenciji, prisutnima će se obratiti projektna menadžerka Delegacije EU u Crnoj Gori, Ana Mariguesa Lorentzen, kao i programski direktor Građanske alijanse Milan Radović koji će reći nešto više o projektu, lokalnim NVO kojima je dodijeljen grant, te značaju njihovih projektnih aplikacija.

Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju i isprate navedeni događaj. Agendu pres konferencije možete pogledati OVDJE.

Podijeli na društvenim mrežama 

Posljednje novosti

Kaludjerski laz
Na godišnjicu ratnog zločina Kaluđerski laz, Građanska alijansa formira Mrežu aktivista koji se bave ratnim zločinima počinjenim u Crnoj Gori
Konkurs_vizual_novi
Oglas za prevodioca za ukrajinski - ruski jezik
IMG_6135
Crna Gora na putu ka EU: Ljudska prava od standarda do prakse
Dan Roma_vizual (2)
Položaj Roma i Egipćana u Crnoj Gori: vrijeme je za konkretna djela
Slika 2
Počinje forum Škole političkih studija: Crna Gora na putu ka EU: Ljudska prava od standarda do prakse

Pretraga