Na kontaktoni!

+382 20 513 687

Search
Close this search box.

ANËTARI I RI I KËSHILLIT TË AQ-SË

Jemi të kënaqur t’ju informojmë se Prof. dr. Nebojsha Vuçiniq është anëtar i ri i Këshillit të të Aleancës Qytetare, me të cilin aspirata jonë që Mali i Zi të jetë një shoqëri civile dhe demokratike, e bazuar në sundimin e ligjit, do të pasurohet më tej nga njohuria dhe përvoja e ish-gjyqtarit të Gjykatës Evropiane për të Drejtat e Njeriut në Strasburg, dhe profesorit të rregullt në Fakultetin e Drejtësisë në Podgoricë dhe themeluesit të Qendrës për të Drejtat e Njeriut.

Këshilli i Aleancës Qytetare është një organ që merret me zhvillimin afatgjatë dhe ka një funkcion këshillëdhënës në punën e organizatës sonë, ndërsa anëtarët e Këshillit pranë Prof. Vuçiniqit janë edhe Prof. Gordana Gjuroviq, Prof. Olivera Komar, Branislav Raduloviq, Xhemal Peroviq dhe Vedran Xhihiq.

Shpërndajeni në rrjetet sociale

Lajmet e fundit

Vizual-2
KUJTOJMË VJETORIN E VDEKJES SË SRĐAN ALEKSIĆ
Vizual-1
TENDI BRENGOSËS I RRITJES SË NUMRIT TË VEPRIMEVE TË PALIGJSHME NGA PUNONJËSIT E POLICISË
Vizual-za-sajt-1
KONKURS PËR PUNË: AVOKATI TË OFROJ NDIHMË JURIDIKE FALAS
1-6
WORKSHOP: PËRMIRËSIMI I NDËRGJEGJËSISË PËR TORTURËN E POLICISË - RRUGA DREJT TOLERANCËS ZERO
Vizual-za-sajt
GJENDJA E BASHKIMIT EVROPIAN PËR INTEGRIM: NJË MUNDËSI QË NUK DUHET TË HUMBËM

Kërko