Na kontaktoni!

+382 20 513 687

Search
Close this search box.

FTES P TOR TEND TENDRUAR P FORR PANRKTHYESIT P FORR TABELN DHE PUNORT REGJIONALE

Dy përkthyes për të përkthyer rresht nga malazeze në shqip dhe shqip në malazeze gjatë tryezës së rrumbullakët mbi kujdesin paliativ dhe punëtoritë në Ulqin në periudhën më 2 dhe 3 shtator 2021.
Disponueshmëria nga 10 e mëngjesit – 19 paradite në 2 dhe 3 shtator 2021.

Kualifikimi:

Njohuri të gjuhës malazeze dhe shqipe.
Përvojë e dëshmuar në përkthimin në konferenca.

Kliko KERTU për më shumë.

Shpërndajeni në rrjetet sociale

Lajmet e fundit

Vizual-2
KUJTOJMË VJETORIN E VDEKJES SË SRĐAN ALEKSIĆ
Vizual-1
TENDI BRENGOSËS I RRITJES SË NUMRIT TË VEPRIMEVE TË PALIGJSHME NGA PUNONJËSIT E POLICISË
Vizual-za-sajt-1
KONKURS PËR PUNË: AVOKATI TË OFROJ NDIHMË JURIDIKE FALAS
1-6
WORKSHOP: PËRMIRËSIMI I NDËRGJEGJËSISË PËR TORTURËN E POLICISË - RRUGA DREJT TOLERANCËS ZERO
Vizual-za-sajt
GJENDJA E BASHKIMIT EVROPIAN PËR INTEGRIM: NJË MUNDËSI QË NUK DUHET TË HUMBËM

Kërko