Na kontaktoni!

+382 20 513 687

Search
Close this search box.

DITA NDËRKOMBËTARE E TË DREJTAVE TË NJERIUT

Në ngjarje do të marrin pjesë përfaqësuesit e institucioneve shtetërore, të qeverisë, të korit diplomatik, shoqërinsë civile dhe akademike. Temat e takimit janë: 1) Dhjetë vjet të Avokatit të Popullit dhe 2) liria e tubimit në Mal të Zi.

Shpërndajeni në rrjetet sociale

Lajmet e fundit

Vizual-2
KUJTOJMË VJETORIN E VDEKJES SË SRĐAN ALEKSIĆ
Vizual-1
TENDI BRENGOSËS I RRITJES SË NUMRIT TË VEPRIMEVE TË PALIGJSHME NGA PUNONJËSIT E POLICISË
Vizual-za-sajt-1
KONKURS PËR PUNË: AVOKATI TË OFROJ NDIHMË JURIDIKE FALAS
1-6
WORKSHOP: PËRMIRËSIMI I NDËRGJEGJËSISË PËR TORTURËN E POLICISË - RRUGA DREJT TOLERANCËS ZERO
Vizual-za-sajt
GJENDJA E BASHKIMIT EVROPIAN PËR INTEGRIM: NJË MUNDËSI QË NUK DUHET TË HUMBËM

Kërko