Na kontaktoni!

+382 20 513 687

Search
Close this search box.

TREGIMI KERKIMOR I VUK VUJISIQIT PËRMES PROJEKTIT “RAPORTIMI ETIK DHE PROFESIONAL PËR STUDENTËT”

Në tekstin e përgatitur nga Vuk Vujisiq si pjesë e projektit AQ “Raportimi Etik dhe Profesional për Studentët”, mbështetur nga Ambasada e SHBA-së në Mal të Zi, lexoni më shumë rreth parregullsive gjatë ndërtimit të MHE-eve në lumenjtë Crnja, Lubashtica dhe Crni Potok.Tekstin mund ta shikoni KËTU.

Shpërndajeni në rrjetet sociale

Lajmet e fundit

Vizual-2
KUJTOJMË VJETORIN E VDEKJES SË SRĐAN ALEKSIĆ
Vizual-1
TENDI BRENGOSËS I RRITJES SË NUMRIT TË VEPRIMEVE TË PALIGJSHME NGA PUNONJËSIT E POLICISË
Vizual-za-sajt-1
KONKURS PËR PUNË: AVOKATI TË OFROJ NDIHMË JURIDIKE FALAS
1-6
WORKSHOP: PËRMIRËSIMI I NDËRGJEGJËSISË PËR TORTURËN E POLICISË - RRUGA DREJT TOLERANCËS ZERO
Vizual-za-sajt
GJENDJA E BASHKIMIT EVROPIAN PËR INTEGRIM: NJË MUNDËSI QË NUK DUHET TË HUMBËM

Kërko