Enter your keyword

Si pjesë e projektit të Aleancës Qytetare, me titull “Raportimi Etik dhe Profesional për Studentët”, i cili zbatohet me mbështetjen e Ambasadës Amerikane në Mal të Zi, një nga aktivitetet ishte përgatitja e teksteve kërkimore. Tema e tekstit të parë që ne botojmë si pjesë e këtij projekti ishte zhdukja e kafshëve të egra në Mal të Zi, e autores Jellena Vukashinoviq.Tekstin mund ta shikoni KËTU.