Enter your keyword

Në tekstin e përgatitur nga Vuk Vujisiq si pjesë e projektit AQ “Raportimi Etik dhe Profesional për Studentët”, mbështetur nga Ambasada e SHBA-së në Mal të Zi, lexoni më shumë rreth parregullsive gjatë ndërtimit të MHE-eve në lumenjtë Crnja, Lubashtica dhe Crni Potok.Tekstin mund ta shikoni KËTU.