Na kontaktoni!

+382 20 513 687

Search
Close this search box.

Novosti

Vizual-2
KUJTOJMË VJETORIN E VDEKJES SË SRĐAN ALEKSIĆ
Kujtojmë Vjetorin e 31-të të vdekjes së Srđan Aleksic, Aleanca Qytetare dhe Iniciativa Rinore për të...
Pročitaj više
Vizual-1
TENDI BRENGOSËS I RRITJES SË NUMRIT TË VEPRIMEVE TË PALIGJSHME NGA PUNONJËSIT E POLICISË
Akuzat gjithnjë e më të shpeshta për shkelje të Ligjit për Punë të Brendshme shkaktojnë shqetësim serioz...
Pročitaj više
Vizual-za-sajt-1
KONKURS PËR PUNË: AVOKATI TË OFROJ NDIHMË JURIDIKE FALAS
Aleanca Qytetare shpall konkurs për pozicionin: avokat për ofrimin e ndihmës juridike falas Përshkrimi...
Pročitaj više
1-6
WORKSHOP: PËRMIRËSIMI I NDËRGJEGJËSISË PËR TORTURËN E POLICISË - RRUGA DREJT TOLERANCËS ZERO
Vazhdojmë aktivitetet tona me qëllim të ndërgjegjësimit për shtypjen e torturës policore në formën e...
Pročitaj više
Vizual-za-sajt
GJENDJA E BASHKIMIT EVROPIAN PËR INTEGRIM: NJË MUNDËSI QË NUK DUHET TË HUMBËM
Vendimet dhe mesazhet e fundit nga zyrtarët evropianë paraqesin një sinjal pozitiv për Malin e Zi lidhur...
Pročitaj više
0-02-05-9c60c4d0fe9b66ac78ebe6ed0ffa85713bb027e9b7251dcce119fc3a6648a7dc_de2e681c7c55218b
PARA STUDENTËVE TË SHKENCAVE JURIDIKE ËSHTË PARAQITUR SUBJEKTI "MILIQI DHE NIKEZIĆ KUNDËR Malit të Zi".
Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të të Drejtave të Njeriut, të dielën e kaluar organizuam një simulim...
Pročitaj više
Vizual_konkurs_pravnik-1
KONKURS PËR PUNË: AVOKATI TË OFROJ NDIHMË JURIDIKE FALAS
Aleanca Qytetare shpall konkurs për pozicionin: avokat për ofrimin e ndihmës juridike falas Përshkrimi...
Pročitaj više
1-5
HIDHEN THEMELE PËR BASHKËPUNIM ME ANËTARËT E KUVENDIT TË Malit të Zi
Ne vazhdojmë të punojmë për të përmirësuar pozitën e grave dhe për të ndërtuar një komunitet të fortë...
Pročitaj više
Simulacija-sudjenja_vizual
FTESË PËR STUDENTET/FAKULTETET JURIDIKE NË SIMULACIONIN E GJYQIT "MILIQI DHE NIKEZIĆ KUNDËR Malit të Zi"
Të dashur studentë, Ju ftojmë në një simulim gjyqi të organizuar nga Aleanca Civile si pjesë e kremtimit...
Pročitaj više
1 2 3 12