Na kontaktoni!

+382 20 513 687

Search
Close this search box.

ALEANCA QYTETARE BOTOI PUBLIKIMIN “GAZETARIA HULUMTUESE NËN PRIZMIN E STUDENTËVE”

Në kuadër të projektit “Raportimi etik dhe profesional për studentët” të cilin e ka përkrahur ambasada e SHBA-së në Malin e Zi, Aleanca Qytetare botoi publikimin me titull “Gazetaria hulumtuese nën prizmin e studentëve”.

Publikimi përmban dhjetë shkrime hulumtuese të punuara nga 11 gazetarë të rinj dhe studentë malazez pasi ndoqën programin e trajnimeve me gazetarët e njohur vendas, të cilët iu përcollën dijet dhe eksperiencat e veta. Shkrimet hulumtuese mbulojnë disa nga temat më të rëndësishme reformuese me të cilat ballafaqohet shoqëria malazeze në rrugën e integrimit në Bashkimin Evropian dhe adoptimit të sistemit kompleks të standardeve – nga mbrojtja e të drejtave të njeriut, krimet e luftës, mbrojtja e mjedisit jetësore e deri tek sundimi i ligjit, si korniza më e gjerë e mundshme brenda së cilës vështrohet sistemi publik dhe aftësia e tij që t’i përgjigjet nevojave të qytetarëve.

Publikimi është botuar në gjuhën malazeze, angleze dhe shqipe.

Publikimin në gjuhën malazeze mund ta gjeni KËTU.
Publikimin në gjuhën angleze mund ta gjeni KËTU.
Publikimin në gjuhën shqipe mund ta gjeni KËTU.

Shpërndajeni në rrjetet sociale

Lajmet e fundit

Vizual-2
KUJTOJMË VJETORIN E VDEKJES SË SRĐAN ALEKSIĆ
Vizual-1
TENDI BRENGOSËS I RRITJES SË NUMRIT TË VEPRIMEVE TË PALIGJSHME NGA PUNONJËSIT E POLICISË
Vizual-za-sajt-1
KONKURS PËR PUNË: AVOKATI TË OFROJ NDIHMË JURIDIKE FALAS
1-6
WORKSHOP: PËRMIRËSIMI I NDËRGJEGJËSISË PËR TORTURËN E POLICISË - RRUGA DREJT TOLERANCËS ZERO
Vizual-za-sajt
GJENDJA E BASHKIMIT EVROPIAN PËR INTEGRIM: NJË MUNDËSI QË NUK DUHET TË HUMBËM

Kërko