Na kontaktoni!

+382 20 513 687

Search
Close this search box.

ARTIKULLI HULUMTUES I ANGJELLA STESHEVIQ DHE VIOLETA HAJRIZAJ PËR DILEMËN E VAKSINIMIT APO MOSVAKSINIMIT TË FËMIJËVE

Në tregimin të cilin kanë përgatitur Angjella Stesheviq dhe Violeta Hajrizaj në kuadër të projektit të AQ-së “Raportimi etik dhe profesional për studentët”, të mbështetur nga Ambasada e SHBA-së në Malin e Zi, lexoni më shumë për dilemën e vaksinimit apo mosvaksinimit të fëmijëve.

Tekstin mund ta shikoni KËTU.

Shpërndajeni në rrjetet sociale

Lajmet e fundit

Vizual-2
KUJTOJMË VJETORIN E VDEKJES SË SRĐAN ALEKSIĆ
Vizual-1
TENDI BRENGOSËS I RRITJES SË NUMRIT TË VEPRIMEVE TË PALIGJSHME NGA PUNONJËSIT E POLICISË
Vizual-za-sajt-1
KONKURS PËR PUNË: AVOKATI TË OFROJ NDIHMË JURIDIKE FALAS
1-6
WORKSHOP: PËRMIRËSIMI I NDËRGJEGJËSISË PËR TORTURËN E POLICISË - RRUGA DREJT TOLERANCËS ZERO
Vizual-za-sajt
GJENDJA E BASHKIMIT EVROPIAN PËR INTEGRIM: NJË MUNDËSI QË NUK DUHET TË HUMBËM

Kërko