Na kontaktoni!

+382 20 513 687

Search
Close this search box.

”MË INTERESON”- MUJOR RAPORTI MBI MONITORIMIN E FUSHATËS ZGJEDHORE

Raporti përmban informacione lidhur me monitorimin e mediave, aktiviteteve të organizatave joqeveritare, perdorimin e gjuhes qe nxit urrejtje si dhe sa respektohet e drejta e tubimeve të lira publike.

Raportin mund ta gjeni KËTU.

Shpërndajeni në rrjetet sociale

Lajmet e fundit

Vizual-2
KUJTOJMË VJETORIN E VDEKJES SË SRĐAN ALEKSIĆ
Vizual-1
TENDI BRENGOSËS I RRITJES SË NUMRIT TË VEPRIMEVE TË PALIGJSHME NGA PUNONJËSIT E POLICISË
Vizual-za-sajt-1
KONKURS PËR PUNË: AVOKATI TË OFROJ NDIHMË JURIDIKE FALAS
1-6
WORKSHOP: PËRMIRËSIMI I NDËRGJEGJËSISË PËR TORTURËN E POLICISË - RRUGA DREJT TOLERANCËS ZERO
Vizual-za-sajt
GJENDJA E BASHKIMIT EVROPIAN PËR INTEGRIM: NJË MUNDËSI QË NUK DUHET TË HUMBËM

Kërko