Kontaktirajte nas!

+382 20 513 687

Search
Close this search box.

Naš tim

Jovan Milić

Pravni savjetnik

Jovan Milić rođen je na Cetinju. Osnovnu i srednju skolu zavrsio je u Budvi, a visoko obrazovanje stekao je na Pravnom fakultetu u Podgorici gdje je završio i specijalističke studije na Ustavno pravno-političkom smjeru. Uspješno je odbranio diplomski rad na temu Ustav Crne Gore i ideja socijalne pravde.

Svoj prvi radni angažman zapocinje nakon završenih osnovnih studija u Agenciji za mirno rješavanje radnih sporova. Radio je kao strucni saradnik i konsultant u postupku. Imao je priliku da sarađuje sa arbitrima do okončanja postupka u predmetima podnešenih od strane zaposlenih u MUP-u Crne Gore.

Nakon završenih specijalističkih studija prošao je program stručnog osposobljavanja Vlade Crne Gore u JU „Muzeji i galerij“ Budva.

Od 10. januara 2022. godine pa sve do 20. aprila 2023. godine radio je u Hotelskoj grupi „Budvanska rivijera“ A.D. Budva na poslovima javnih nabavki što podrazumijeva izradu plana nabavki i sklapanja ugovora sa ponuđačima. Takođe je radio poslove vezane za obligacione odnose koji su podrazumijevali sklapanje različitih vrsta ugovora.

U slobodno vrijeme uziva u sportskih aktivnostima i fotografisanju.